Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Epävirallinen koiratanssikilpailu

19.03.2017

19.3.2017 järjestetään epäviralliset koiratanssikilpailut Salon koirahallilla, Joensuunkatu 9, Salo. Varsinainen kisa käydään Salon koirahallin isolla kentällä, mutta myös hallin pikkukenttä on käytössämme, joten aitoon kisatunnelmaan voi virittäytyä lämmittelykehässä. 🙂

Luokat: FS & HTM mölli, ALO, AVO, VOI + improvisaatio- ja teemaluokat sekä ryhmäesitykset. Teemaluokan teemana on ”aurinko”.

Kilpailulajeja ja/tai luokkia mahdollisesti yhdistetään ilmoittautuneiden määrän mukaan. Arvostelu tapahtuu kuitenkin sen luokan mukaan, johon olet ilmoittautunut.

Improvisaatioluokassa jokaiselle koirakolle arvotaan musiikki, ja musiikki paljastuu esiintyjälle vasta kehässä ollessa. Valmiiksi suunniteltua ohjelmaa ei siis tarvita. Musiikki lopetetaan viimeistään 2 minuutin kohdalla, mutta aiemminkin saa lopettaa halutessaan.

Teemaluokassa kaikki kilpailijat esittävät samaan teemaan tehdyn oman koreografiansa. Tämänkertaisen teemakilpailun teemana on kevään kunniaksi ”aurinko”. Teemaesitys voi olla FS-, HTM- tai ryhmäesitys, tai näiden sekoitus, kunhan se ilmentää annettua teemaa. Teemakilpailuesityksen maksimipituus on noin 2 minuuttia.

Kilpailun tuomareina viralliset koiratanssin ylituomarit Hanna Maines ja Henna Meriharju.

Osallistumismaksut:
FS ja HTM: Tahtitassujen jäsenet 8 €/koirakko. Saman ohjaajan toinen ja seuraavat esitykset 7 €/esitys. Muut kuin Tahtitassujen jäsenet 10 €/koirakko. Saman ohjaajan toinen ja seuraavat esitykset 9 €/esitys.

IMPROVISAATIO ja TEEMA: Tahtitassujen jäsenet 4 €/esitys. Muut kuin Tahtitassujen jäsenet 5 €/esitys. Huom! Improvisaatiokilpailuun voit halutessasi osallistua useamman kerran saman koiran kanssa.

RYHMÄ: 10 €/ryhmä.

Ilmoittautuminen päättyy 12.3.2017.

Ilmoittautuminen FS- ja HTM- sekä IMPROVISAATIO- ja TEEMAkilpailuhin, maksutiedot ja lisätietoa luokista

Ilmoittautuminen RYHMÄkilpailuun ja maksutiedot

Lisätietoja tapahtumasta: Anna Mäkinen dp@deepee.net ja Outi Linjama.

Musiikit lähetetään mp3-muodossa Anna Mäkiselle dp@deepee.net. Musiikkien lähettämisen deadline ilmoitetaan myöhemmin.

Liity kisojen Facebook-tapahtumaan!

Tiedot

Päivämäärä:
19.03.2017

Tapahtumapaikka

Salon koirahalli
Joensuunkatu 9
Salo, 24100 Finland
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto