Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Epävirallinen koiratanssikilpailu

08.04.2018 @ 11:00 - 16:00

Tahtitassut ry järjestää epäviralliset koiratanssikilpailut Qublis-hallissa Liedossa 8.4.2018. Tuomarina toimii Henna Meriharju. Kilpailujen jälkeen tilassa pidetään Tahtitassujen vuosikokous, jonka jälkeen palkitaan Vuoden 2017 Tahtitassut.

3 viikkoa epävirallisten kilpailuiden jälkeen järjestetään samassa paikassa viralliset koiratanssikilpailut, joten tämä on hyvä tilaisuus harjoitella etukäteen!

Luokat: FS & HTM mölli, ALO, AVO ja VOI joiden lisäksi myös ryhmäkilpailu-, impro- ja kehääntulotreeniluokat.

Kilpailulajeja ja/tai luokkia mahdollisesti yhdistetään ilmoittautuneiden määrän mukaan. Arvostelu tapahtuu kuitenkin sen luokan mukaan, johon olet ilmoittautunut.

Improvisaatioluokassa jokaiselle koirakolle arvotaan musiikki, ja musiikki paljastuu esiintyjälle vasta kehässä ollessa. Valmiiksi suunniteltua ohjelmaa ei siis tarvita. Musiikki lopetetaan viimeistään 2 minuutin kohdalla, mutta aiemminkin saa lopettaa halutessaan.

Kehääntulotreeniluokassa jokaisella osallistujalla on 5min aikaa käytettävissään haluamallaan tavalla. Ajanotto alkaa kun osallistujalle annetaan lupa mennä kehään. Kehääntuloluokkaa ei tuomaroida eikä palkita.

Osallistumismaksut

FS ja HTM: Tahtitassujen jäsenet 8 €/koirakko. Saman ohjaajan toinen ja seuraavat esitykset 7 €/esitys. Muut kuin Tahtitassujen jäsenet 10 €/koirakko. Saman ohjaajan toinen ja seuraavat esitykset 9 €/esitys.

IMPROVISAATIO ja KEHÄÄNTULOTREENI: Tahtitassujen jäsenet 4 €/esitys. Muut kuin Tahtitassujen jäsenet 5 €/esitys. Huom! Improvisaatiokilpailuun voit halutessasi osallistua useamman kerran saman koiran kanssa.

RYHMÄ: 10 €/ryhmä.

Ilmoittautuminen päättyy torstaina 5.4.2018.

Musiikit lähetetään mp3-muodossa Hanna Mainekselle hanna.maines@gmail.com. Lähetäthän musiikkisi viimeistään torstaina 5.4.2018.

Ilmoittautumislomakkeet

Lisätietoja kilpailusta voit tiedustella Anna Mäkiseltä annaemmakinen@gmail.com, Hanna Mainekselta hanna.maines@gmail.com tai esimerkiksi kilpailun omassa Facebook-tapahtumassa.

Tiedot

Päivämäärä:
08.04.2018
Aika:
11:00 - 16:00

Tapahtumapaikka

Qublis
Kulkuripellontie 11
Lieto, 21410 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto