Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Epävirallinen koiratanssikilpailu

30.07.2017

koiratanssi

30.7.2017 järjestetään epäviralliset koiratanssikilpailut Liedon Tuulissuolla upouudessa Qublis-hallissa osoitteessa Kulkuripellontie 11, Lieto (Tuulissuo). Hallissa on pohjana kumirouhematto.

Luokat: FS & HTM mölli, ALO, AVO ja VOI joiden lisäksi myös ryhmäkilpailu-, impro- ja kehääntulotreeniluokat.

Kilpailulajeja ja/tai luokkia mahdollisesti yhdistetään ilmoittautuneiden määrän mukaan. Arvostelu tapahtuu kuitenkin sen luokan mukaan, johon olet ilmoittautunut.

Mölliluokka on koirakoille, joiden koira ei ole vielä kilpaillut virallisissa kilpailuissa.

Improvisaatioluokassa jokaiselle koirakolle arvotaan musiikki, ja musiikki paljastuu esiintyjälle vasta kehässä ollessa. Valmiiksi suunniteltua ohjelmaa ei siis tarvita. Musiikki lopetetaan viimeistään 2 minuutin kohdalla, mutta aiemminkin saa lopettaa halutessaan.

Kehääntulotreeniluokassa jokaisella osallistujalla on 3min aikaa käytettävissään haluamallaan tavalla. Kehääntulotreeniluokan koirakoita ei pistetä paremmuusjärjestykseen, mutta osallistujat saavat tuomarilta kirjalliset kommentit. Kehääntulotreenin esittelytekstissä voi halutessaan täsmentää mitä haluaa treenata.

Kilpailun tuomarina toimii virallinen koiratanssin ylituomari Henna Meriharju.

Osallistumismaksut

FS ja HTM: Tahtitassujen jäsenet 8 €/koirakko. Saman ohjaajan toinen ja seuraavat esitykset 7 €/esitys. Muut kuin Tahtitassujen jäsenet 10 €/koirakko. Saman ohjaajan toinen ja seuraavat esitykset 9 €/esitys.

IMPROVISAATIO ja KEHÄÄNTULOTREENI: Tahtitassujen jäsenet 4 €/esitys. Muut kuin Tahtitassujen jäsenet 5 €/esitys. Huom! Improvisaatiokilpailuun voit halutessasi osallistua useamman kerran saman koiran kanssa.

RYHMÄ: 10 €/ryhmä.

Ilmoittautuminen päättyy 21.7.2017.

Musiikit lähetetään mp3-muodossa Anna Mäkiselle annaemmakinen@gmail.com. Lähetäthän musiikkisi viimeistään 26.7.2017.

Ilmoittautumislomakkeet

Lisätietoja kilpailusta voit tiedustella Anna Mäkiseltä annaemmakinen@gmail.com tai esimerkiksi kilpailun omassa Facebook-tapahtumassa.

Tiedot

Päivämäärä:
30.07.2017

Tapahtumapaikka

Qublis
Kulkuripellontie 11
Lieto, 21410 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto