Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jari Kantoluodon koulutus

30.03.2019 - 31.03.2019

Jari Kantoluodon Tunteesta tekniikkaan -koulutuksen käytännön koulutus Nurmijärvellä, koirakoulu Rallitassun tiloissa, 30.-31.3.2019. Etusija koirakkopaikoille on Tahtitassut ry:n jäsenillä. Jokaiselle koirakolle on yksilökoulutusaikaa noin puoli tuntia/päivä, ja koulutukset ovat aikavälillä 9-17.

Viikonloppuna pohditaan, kuinka saada koira työskentelemään oikeassa mielentilassa rennosti, aktiivisesti ja tarkasti, sekä kuinka muokata koiran tunnetta ja vireystilaa. Tavoitteena on positiivisen vahvistamisen keinoin yhteistyöhaluinen motivoitunut koira, joka työskentelee ja oivaltaa ilman ohjaajan ja koiran välistä konfliktia.

Jari itse harrastaa suojelua MM-tasolla saksanpaimenkoiransa kanssa. Hänelle yhteys ja yhteistyö koiran kanssa on tärkeintä ja sen kautta hän työstää oppimista ja motivoitumista. Nykyinen kisakoira on IPO3 Grauenfeld Prago. SPL-rotumestiksien 2018 kuuden sija ja WUSV-MM 2018 varasija. Jari on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja kouluttaa hallintaa käyttämällä positiivista vahvistamista. Hän on sekä taitava koiran tunnetilojen lukemisessa että rauhallinen ja selkeä ohjaajan neuvomisessa.

Hinnat Tahtitassujen jäsenille:
Koirakkopaikka (sis. perjantain luennon) 2 päivää = 130€
Kuuntelupaikka 40€ (sis. perjantain luennon)
Pelkkä luento 30€

Hinnat ei-jäsenille:
Koirakkopaikka (sis. perjantain luennon) 2 päivää = 160€
Kuuntelupaikka
50€ (sis. perjantain luennon)
Pelkkä luento 40€

Ilmoittautuminen:
Tahtitassujen jäsenillä etusija koirakko- ja kuuntelupaikoille 4.2. saakka, jonka jälkeen muiden ilmoittautumiset 25.2. saakka. Luennolle on heti avoin ilmoittautuminen kaikille!
Ilmoittautumiset sähköpostitse Marjaana Lohivirralle, marjaana.lohivirta(at)kolumbus.fi

Kysyttävää?
Ota yhteyttä Marjaanaan, marjaana.lohivirta(at)kolumbus.fi

Tiedot

Alkaa:
30.03.2019
Loppuu:
31.03.2019