Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Johanna Saariluoman koreografiapäivä

10.10.2020 @ 10:00 - 18:00

Tahtitassut ry järjestää koiratanssin koreografiapäivän 10.10.2020 Salon koirahallilla klo 10 – 18. Kouluttajana toimii koiratanssin ylituomari Johanna Saariluoma.

Koulutuspäivässä hiotaan jo olemassa olevia koreografioita tai lähdetään kokoamaan ohjelmaa ohjaajan valitsemien musiikkivaihtoehtojen pohjalta. Koulutuspäivään mahtuu mukaan 8 koirakkoa. Jokaisella koirakolla on oma 45min treeniaika Johannan kanssa.Tilavan hallin ansiosta sekä koirakkopaikkalaisilla että kuunteluoppilailla on koulutuspäivän ajan mahdollisuus treenata omatoimisesti hallin toisella kentällä maltillisesti, treenivuorossa olevaa koiraa häiritsemättä.

Koulutus on suunnattu sekä HTM- että FS-koirakoille, mutta AVO/VOI-koirakot ovat etusijalla. Kikäli koulutuspäivä ei tule täyteen AVO/VOI-koirakoista etusijailmoittautumisajan puitteissa, otetaan mukaan myös ALO-koirakoita.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 1.9.2020. Sekä AVO/VOI- että ALO-koirakot ilmoittautuvat samaan aikaan, mutta AVO/VOI-koirakot ovat etusijalla 8.9.2020 asti, minkä jälkeen ALO-koirakoiden mukaanpääsy vahvistetaan. Tapahtuma on vain Tahtitassut ry jäsenille.

Ilmoittautumiset sähköpostitse Anna Mäkiselle annaemmakinen@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi laji (HTM/FS) ja luokka (ALO/AVO/VOI).

Hinnat:

  • Koirakkopaikka jäsen 50€
  • Kuunteluoppilas jäsen 10€

Lisätietoja tapahtumasta:

  • Anna Mäkinen annaemmakinen@gmail.com
  • Hanna Maines hanna.maines@gmail.com

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
10.10.2020
Aika:
10:00 - 18:00