Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koulutusviikonloppu, Yläne

18.05.2019 - 19.05.2019

Tervetuloa Tahtitassut ry:n perinteiseen koulutusviikonloppuun Yläneelle, Kuralan kartanotilalle 17.-19.5.!

Kouluttajina toimivat tänä vuonna koiratanssiharrastajat Leena Inkilä sekä Marjaana Lohivirta, ja liikkumiskoulutuksen meille tulee vetämään Anniina Ahonen. Viikonloppuun sisältyy jokaiselle osallistujalle Leenan ja Marjaanan yksilökoulutukset sekä Anniinan liikkumiskoulutus ohjaajille. Leenan ja Marjaanan koulutuksiin voit toivoa haluamiasi teemoja ilmoittautumislomakkeessa. Lauantain ja sunnuntain koulutusten lisäksi luvassa on mukavaa yhdessäoloa muiden tanssiharrastajien kanssa!

Marjaana Lohivirta, eläintenkouluttaja (at), on harrastanut koiratanssia vuodesta 2002. Opettaessaan eläimiä hän haluaa löytää jokaiselle omanlaisen tavan toimia, sekä pyrkii olemaan rehellinen, reilu ja luottamuksen arvoinen niin koiralle kuin sen ohjaajallekin. Koiratanssissa hän haluaa korostaa koiran ja ihmisen toimivaa yhteistyötä, joka antaa koiralle mahdollisuuden oivaltaa, ja ohjaajalle työkaluja tehdä juuri omalle koiralle sopivia ohjelmia.

Anniina Ahonen pitää kaikille yhteisen osuuden musiikkiin liikkumisesta, jonka jälkeen jokaiselle on varattu aikaa käydä omaa musiikkia läpi ja pohtia, kuinka omaa liikkumista voisi ilmentää lisää koreografiassa. Anniina toimii kouluttajana Turun Murrella, ja hän on harrastanut mm. lava- ja kilpansseja sekä west coast swingiä muutaman vuoden ajan.

Leena Inkilä on eläinlääketieteen opiskelija ja kilpaillut useissa koiraharrastuslajeissa koiratanssin lisäksi. Leena on kiinnostunut ennenkaikkea käyttäytymisen muokkaamisesta ja erilaisista siihen vaikuttavista tekijöistä. Leena myös pitää meille luennon vihjeiden kouluttamisesta ja käyttämisestä sekä ärsykekontrollista.

Koulutukset järjestetään kartanotilan Hilpi-hallissa lauantaina ja sunnuntaina, ja hallin takana on myös kivituhkapohjainen koulutuskenttä leiriläisten käytössä. Tilalla majoitutaan 2-8hlö mökeissä, mutta myös pelkkä koulutuksiin osallistuminen ilman majoittumista onnistuu. Matkailuautomajoitus on myös mahdollista, mutta paikkoja on rajoitetusti, ja niiden jakamisesta sovitaan erikseen – mainitsethan siis heti ilmoittautuessasi, mikäli haluat tulla matkailuautolla! Paikalle voi saapua jo perjantai-iltana, ja perjantaina Hilpi-halli sekä koulutuskenttä ovat vapaassa käytössämme.

Kuralan kartanotilalta voi ostaa maittavan ja täyttävän lounaan lauantaina ja sunnuntaina, mutta myös mökeissä on mahdollisuus omatoimiseen ruuanlaittoon. Aamiaiset sekä iltapalat osallistujien tulee hoitaa itse.

Viikonloppu on vain Tahtitassut ry:n jäsenille!

Osallistumismaksut:
Koulutukset ja majoitus pe-su 110e
Koulutukset ilman majoitusta 90e
Lounas 15e/päivä (toteutuu vain, mikäli vähintään 10 lounastajaa)
Kuuntelupaikka majoituksella 40e koko viikonloppu, 25e/päivä (huom! Koirakkopaikkalaiset etusijalla majoituksessa)

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen leirille alkaa keskiviikkona 24.4. klo 12.00. Varaa paikkasi ensin lähettämällä viestiä pj@tahtitassut.fi, jonka jälkeen saat paluuviestinä linkin ilmoittautumislomakkeeseen. Paikkoja on rajallinen määrä.

Tiedot

Alkaa:
18.05.2019
Loppuu:
19.05.2019