Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koulutusviikonloppu

26.05.2017 - 28.05.2017

koiratanssi, FS, freestyle, vapaaohjelma, temppu

Tahtitassut järjestää koulutusviikonlopun Kuralan kartanotilalla Pöytyän Yläneellä 26.-28.5.2017. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 17.4.2017 ja päättyy 30.4.2017. Koska paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu ensin sähköpostitse Anna Mäkiselle annaemmakinen@gmail.com. Saat paluupostina linkin ilmoittautumislomakkeelle, mikäli mahduit mukaan. Myös kuunteluoppilaat ovat tervetulleita, mutta yöpymispaikkojen rajallisuuden vuoksi koiran kanssa osallistuvat ovat etusijalla yöpyviin kuunteluoppilaihin nähden.

Tilanne 17.4.2017 klo 17:45 Koulutusviikonlopun koirakkopaikat ovat täynnä. Kuunteluoppilaita mahtuu mukaan, muutamia myös yöpymään.

Sisältö

Koulutusviikonloppu sisältää Jenni Laineen vetämän aamujumpan lauantaiaamuna ja loppujumpan sunnuntaina iltapäivällä, Leena Inkilän 2h luennon aiheesta ”Treenikupla” ja yhden osallistumisen jokaiseen koulutukseen:
– 1h ryhmäkoulutus 4 koirakon ryhmässä, kouluttaja Nadja Böckerman
– 30min yksilökoulutus, kouluttaja Leena Inkilä
– 30min yksilökoulutus, kouluttaja Jenni Laine

Nadjan koulutuksessa harjoitellaan erilaisten temppujen opettamista.

Leenan koulutuksen aihe voi olla mikä tahansa oman koiran kouluttamiseen liittyvä asia. Mietityttääkö jonkin tietyn tempun opettaminen? Meneekö koira tempuissa sekaisin tai onko viive vihjeestä tempun suorittamiseen haastavan pitkä? Houkuttaako uuden HTM-position kouluttaminen, tai olisiko hauska terästää jo osattujen laatua? Hämmentyykö koirasi ohjaajan liikkumisesta, tai meinaako yleisö viedä koirasi huomion? Mikä olisi teille paras rutiini ennen kisasuoritusta? Nämä ovat vain esimerkkejä, voit toivoa myös muita aiheita.

Jennin koulutuksessa hiotaan jokaisen omaa koreografiaa ja erityisesti omaa liikkumista koreografiassaan. Koulutus toteutetaan ilman koiria.

Ohjelma

Perjantai: Jennin yksilökoulutuksia, kokoontuminen hallille ja esittelykierros
Lauantai: Jennin aamujumppa, Nadjan ryhmäkoulutukset, Jennin ja Leenan yksilökoulutuksia, illanvietto nuotiopaikalla omia eväitä syöden
Sunnuntai: Leenan luento, Jennin ja Leenan yksilökoulutuksia, Jennin loppujumppa

Saapuminen perjantaina klo 16 alkaen.
Kotiinlähtö sunnuntaina klo 16 mennessä.

Jokainen voi alustavasti ilmoittautua vain kerran. Mikäli tulet useamman koiran kanssa, voit itse valita minkä koiran kanssa osallistut mihinkin koulutukseen. Jennin koulutus toteutetaan ilman koiria.

Koulutuksiin mahtuu 19 osallistujaa. Muutama majoituspaikka riittää myös yöpyville kuunteluoppilaille, riippuen siitä moniko koiran kanssa osallistuva yöpyy. Koiran kanssa koulutuksiin osallistuvat ovat ilmoittautumisessa etusijalla. Kuralan kartanotilan mökeistä kolme (Väentupa, Kurki ja Rahka) on varattu yhdistyksen käyttöön. Lisätietoa mökeistä ja majoituspaikoista löydät kartanotilan sivuilta.

Hinnat

  • Koulutus & majoitus 100 €
  • Koulutus, ei majoitusta 90 €
  • Kuunteluoppilas koko viikonloppu & majoitus 30 €
  • Kuunteluoppilas koko viikonloppu, ei majoitusta 20 €
  • Kuunteluoppilas 1pvä 10 €
  • Kuralan kartanotilan lounas 15 € / pvä (la ja/tai su, lounas toteutuu jos vähintään 10 osallistujaa)

Yhdistys tarjoaa pientä purtavaa hallilla koulutusten ollessa käynnissä.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääsekään osallistumaan koulutusviikonloppuun, maksua ei palauteta, mutta voit myydä oman paikkasi eteenpäin.

Tiedustelut ja lisätiedot: Anna Mäkinen annaemmakinen@gmail.com.

HUOM! Koulutusviikonloppu on vain Tahtitassujen jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, liity ennen ilmoittautumista!

Tiedot

Alkaa:
26.05.2017
Loppuu:
28.05.2017

Tapahtumapaikka

Kuralan kartanotila
Kuralantie 11
Yläne, 21900 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto